Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. ELFOGADOM
Ön itt jár: > >

6 tévhit az ágy vásárlással kapcsolatban!

1. A kemény matrac a legegészségesebb!

Nem igaz. Bár az emberek többségének kényelmes alvást biztosít a kemény fekhely, valójában az idősebbeknek, gyerekeknek és a vékony testalkatúaknak érdemes inkább puhább vagy félkemény matracot választani a pihentető alváshoz.

E-heti akciós ajánlatainkért csak kattintson ide.smiley Most minden terméket ingyen szállítunk! yes

2.  Az ágyrács nem befolyásolja az alvás minőségét!

Nem igaz. A matracot alátámasztó ágyrács akkor megfelelő, ha azt a matrac típusához választjuk. Mi a rugós matracokhoz fixléces ágyrácsot, a habszivacs vagy memóriahabos matrachoz pedig lamellás ágyrácsot ajánlunk, ami megfelelő rugózást biztosít.

 

3.  Akkora matrac kell amekkora az ágy!

Nem feltétlenül igaz. Pl. egy 160-as ágykeretnél attól függ, hogy hányan alszanak rajta. Egyszemélyes alváshoz érdemes 160-as matracot választani, de ha ketten alszanak az ágyon akkor jobb 2 db 80-as, mivel így mindkét fél kitudja választani a számára legmegfelelőbb matracot. Sokan azért nem így választanak, mert félnek, hogy középen kényelmetlen lesz a két matrac találkozásánál, de emiatt sem kell aggódni, ha minőségi ágykeretet választunk, amibe tökéletesen beleillik a matrac. 

 

4. Minél sötétebb és sűrűbb szövésű a kárpit, annál tovább tart!

Nem igaz. A kárpit élettartamát nem a színe vagy a szövése adja, hanem hogy mennyire minőségi anyagból készült.

E-heti akciós ajánlatainkért csak kattintson ide.smiley Most minden terméket ingyen szállítunk! yes

5.  A rögzített matrac is kiválóan tisztítható!

Nem igaz. Az alvás során megizzadunk és annak ellenére, hogy lepedővel borítjuk be az ágyat ez érintkezik a matraccal. Így mindenképpen érdemes levehető huzatú matracot választani, ami könnyen tisztítható. Ráadásul a nálunk kapható matracok többsége téli-nyári oldalas, így érdemes a megfordítani a megfelelő évszak függvényében.

 

6. Oda rakjuk az ágyat ahol a legjobban mutat!

Nem feltétlenül igaz. A hálószobánkban az ágyat érdemes olyan helyre tenni, ahol a legtávolabb van az elektromos berendezésektől. Mivel az elektromos berendezések elektroszmogot hoznak létre ami megzavarja az alvást és így fáradtan ébredhetünk reggel.

Tartalomhoz tartozó címkék: cikkek