Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. ELFOGADOM
Ön itt jár: > >

​Az igényes nappali bútor az otthonok dísze

A nappali bútor kiválasztása igen nagy odafigyelést igényel, hiszen a nappali lesz az a helyszín, ahol a legtöbb időt töltjük, az otthonunkon belül. Itt fogadjuk majd a vendégeket, itt ül össze a család egy-egy kellemes beszélgetésre, vagy éppenséggel itt fogunk majd a jövőben pihenni és relaxálni is. Éppen ezért, egyáltalán nem mindegy az, hogy milyen nappali bútor van körülöttünk. 

Fontos, hogy a berendezésnek köszönhetően a helyiség hívogató, barátságos és egyben otthonos legyen. A nappali bútor kiválasztása után, nagyon fontos odafigyelni arra is, hogy hogyan is helyezzük el a helyiségben a megvásárolt bútorokat. Érdemes kialakítani egy úgynevezett fókuszpontot, amelyhez viszonyítva aztán sokkal könnyebben helyezhetjük el a több berendezést is a szobában. Vannak, akik az ablakokat jelölik ki fókuszpontként, míg mások a televíziót helyezik fókuszba, és ahhoz mérten rendezik be a nappali bútorokkal a helyiséget. De milyen berendezések is illenek be egy nappaliba?

A legelterjedtebb és legkedveltebb nappali bútor nem más, mint a kanapé. A kanapé családi, baráti beszélgetésekhez kiváló helyet teremt. A kanapé elé érdemes egy dohányzóasztalt is elhelyezni, hogy a vendégváró finom falatoknak is legyen hely a nappaliban. A szekrénysor, a televízió állvány, valamint a könyvespolc is fontos részét képezi egy nappali berendezésének. Érdemes olyan nappali bútort kiválasztani, amely illik a falak színéhez, továbbá a szőnyegeknek és a függönyöknek is ajánlott harmonizálnia a nappali árnyalatával. Lényeges, hogy az összhatás kellemes, otthonos és kiegyensúlyozott legyen, így biztosak lehetünk abban, hogy élvezetes és pihentető perceket tölthetünk majd el a nappalinkban, akár egyedül, akár családdal, akár barátokkal múlatjuk majd az időt.

Tartalomhoz tartozó címkék: cikkek