Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. ELFOGADOM
Termékek Menü

Miért válasszon minket?

 

Webáruházunkban bármely termék megvásárlásra után a vásárlás napjától számítva 14 azaz tizennégy nap áll rendelkezésére vásárlóinknak arra, hogy el döntsék a rendelt termékről, hogy szeretnék-e megtartani.  Amennyiben nem szeretnék a rendelt terméket megtartani, úgy 14 nap áll rendelkezésükre, hogy Elállási jogukat gyakorolhassák. Az Elállási jog gyakorlásának menetéről vásárlási feltéleleinkben olvashatnak bővebben. 

Webáruházunkban az ország egész területére teljesen ingyen szállítjuk ki a rendelt terméket/termékeket 20.000 Ft feletti kosár érték esetén ez alatt 990 Ft-os szállítási költséget számolunk fel. Csomagjainkat a Royal-Futár Hungária futárszolgálat vagy nagyobb termékek (kanapé, sarokülő, ágy) a KOVA-TRANS futárszolgálat munkatársai kézbesítik, 1-5 héten belül a megadott címre raktárkészlettől és egyedi gyártástól függően.

Bútoraink többsége neves Lengyelországi és Szlovákiai gyárakból érkeznek Magyarországra. Mindegyik termékünk prémium kategóriás anyagok felhasználásával, tervezőmérnökök elgondolása alapján és professzionális szakemberek által összeszerelt módon készül. 

Webáruházunkban folyamatos akciókkal és kedvezményekkel várjuk kedves látogatóinkat, hogy kiszemelt bútoraikat a lehető legkedvezőbb áron tudják megvásárolni.